despre Îndatoriri

11 Nov

Dragi studenti,

Îndatoririle UPT ( Î-UPT ) isi cer astazi mai pronuntat tributul. E saptamana 7 si cum prin vecini deja am auzit, ea pretinde mai multa seriozitate din partea noastra. Cum deja “stim tot”… nu trebuie sa ne mai facem griji. Daca ai ales sa spui DA cursului de AC si acum ai dubii cu privire la sanatatea vederii tale… ma gandesc ca nu ai nici un chef sa-si faci proiectele la Comunicare, PTDM, FIMR, POO. Constiinta obiectiva te intreaba: “Crezi ca cineva tine cont de cheful tau?” Cheful ti-l faci. Personal cuvantul asta >chef < mi se pare deosebit de urat, cocalaricesc si-mi inspira profund platitudinea de care ma lovesc si in jur. Ii poti spune buna dispozitie… sau cum vrei tu dar asta chiar nu conteaza pe langa toata munca pe care trebuie sa o depui astazi… Eu nu te pot ajuta dar iti pot povesti despre cum aleg eu sa iubesc ceea ce fac.

Totul porneste de la imaginea mea incadrata intr-un spatiu in care domina ordinea… asadar am ales sa port azi tricoul roz cu Marilyn Monroe. De ce roz si de ce Marilyn?! Oare nu e mai mult decat evident ca Marylin fiind o diva ma face si pe mine sa ma simt diva tuturor bitilor?! in timp ce roz imi inspira adanca dragoste pe care ar trebui sa o am fata de Î-UPT. Treaba cu  Î-UPT e mult mai complicata decat crezi si daca-ti permiti gandurilor sa depaseasca sfera rationalului nascand fel de fel… draga studentule deosebit de eminent… ai incurcat-o… Asadar, pentru a remedia si situatia asta – port inelul-verigheta, albastru prin care fac legamant cu ratiunea ca nu o voi insela cu simtirea si astfel nu permit nici unui gand inamic sa-mi invadeze mintea. Nimic nu ar avea efect daca nu as purta pantalonii cu dungi verticale maro care nu pot simboliza altceva decat verticalitatea si seriozitatea de care ar trebui sa dau dovada in timpul efectuarii Î-UPT. Pentru a-mi reactiva capacitatea intelectuala servesc cafea intr-un mediu aerisit si luminos. Cum imi amintesc sa-mi consum licoarea magica pe langa apriga si evidenta nevoie? Bineinteles – admirand uluitoarea culoare a dungilor de pe pantaloni. In plus cel mai mare atu e reprezentat de ordinea de pe birou dar si de catre stelutele prioritare pe care le atasez orarului.

Dar cum ramane cu efectuare propriu zisa a Î-UPT? Sa-ti spun asta nu stiu dar stiu ce nu-ti mai ramane: Timp 🙂

… dar despre Timp vorbim in alt episod!

Advertisements

2 Responses to “despre Îndatoriri”

  1. Flavian November 12, 2008 at 00:16 #

    Care timp ? 😦 nu e timp 😦

  2. M November 12, 2008 at 00:22 #

    dar stiu ce nu-ti mai ramane: Timp

    cum ziceam… e 23:22 si eu inca nu am facut nici la poo si nici la comunicare… eventual intr-o zi, lispa de somn ma va transporta ca pe un carry pe alte taramuri…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: