There are two things that everyone loves, cats and lasers!

4 Aug

Daca ar fi sa-ti vorbesc despre pisici turbate as incepe prin descrierea balconului meu pe care il poti asemana cu un talcioc, garaj, magazie, biblioteca, boxa… in patru cuvinte: viata la bloc comunist. Te intrebi ce legatura au acestea? E putin evident ca: PISICILE AU INVADAT CALEA SAGULUI 72! Revenind la balcon, cred ca ajunge comparatia data, atata timp cat mai adaug in schema si colivia cu cele doua zebre australiene.

Bineinteles ca intriga acestui caz e reprezentata de matusa mea, pe care, daca iti plac comparatiile o pot asemana cu un fel de

Brigitte Bardot a pisicilor. Pana aici, nimic interesant dar devine fabulos faptul ca a reusit prin viclenie sa infiltreze un iscusit puisor de pisicuta, Titus – dragut el, nimic de zis – in balconul evocat initial. Asadar, imaginatia ta poate zburda logic spre concluzie: zebrele au fost masacrate cu ticalosie de catre doua canalii… afurisitele! Ma intrebi de ce doua? Pentru ca aparent nevinovatul pisoias Titus a fost expulzat de pe teritoriul apartamentului 3 iar din dorinte lacome de razbunare a tratat cu un motan vagabond sa escaladeze pana la etajul 1 muntele de ciment si sa… serveasca cina. Fanfaronului nu i-a reusit crima perfecta caci s-a impiedicat in niste perdele, vase, carti… a iscat o prea mare galagie, reusind astfel sa-l trezeasca pe tata, dar si sa se sature cu o sarmana pasare. Nu inteleg totusi gestului tatalui meu care a luat colivia si a aruncat-o pe teritoriul inamic, unde Titus astepta cu lacomie sa desavarseasca crima.

Am uitat sa mentionez ca toata distractia s-a consumat cat a fost plecata la mare. Ramane un singur mister de elucidat: de ce in seara cand am ajuns acasa, doua pisici neidentificate s-au infiltrat din nou la acelasi etaj 1, in balconul aceleiasi familii Gavrilescu?!

Recomand: Saturday Night Live… cu si despre Laser Cats

 

Advertisements

2 Responses to “There are two things that everyone loves, cats and lasers!”

  1. radu August 5, 2008 at 21:50 #

    pisici? turbate? zebre masacrate(cu ticalosie chiar) . Iar apoi Titus – nevinovatul pisoias? Pisicile aristocrate?:) nustiu ce sa zic , eu zic sa angazeji un detectiv sa elucideze misteru:).

  2. buburuzacantatoare August 11, 2008 at 07:08 #

    poveste cu iz de cehov :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: