histerezis

7 Jun

O rog pe Miss Angie sa ma ierte ca nu voi folosi linkers dar sunt prea obositi si au decis sa sa polarizeze invers dar nu-i nimic, dragele liniute, un pic mai directe, vor conduce relatarea unor evenimente. Pe scurt, nu am mai povestit demult…
First of all… stai ca am zis ceva cu liniute:

– Azi am “evadat” pentru a doua oara sa merg noaptea la bazin. De ce “evadat”?! cand puteam sa spun unde merg si ce fac – pentru ca uneori vrei ca nimeni sa nu stie ce faci, unde esti, cum te simti, dar culmea, dupa aceea, paradoxal, scrii pe blog, ca sa transformi “nimeni” in “toti”. Daca vei vrea odata sa evadezi din casa parinteasca, atunci vei astepta momentul perfect, cand ambii parinti vor fi plecati. Dupa ce te asiguri ca nu vor reveni decat peste cel putin o zi, mai trebuie sa urmaresti si meteo… Daca meniul meteo indica: ploaie+tunete+fulgere, vei avea motivatii suficiente pentru faptul ca ai scos cele doua telefoane fixe din priza, BINEINTELES ca impreuna cu televizorul, dintr-o pura neatentie. A nu se uita celularul! Neaparat oprit, ok?! Sa-i spun “minciuna perfecta” sau “studentul plictisit in sesiune si scarbit de atatea diode aka LAME”?! Totusi evadarea nu a decurs perfect datorita lipsei unor slipi mulati (conditia necesara si suficienta pentru a patrunde in apele bazei 2), pe care unii baieti nu-i detin si datorita carora au fost goniti + am fost nevoita sa merg pe jos, singura, pana in Sagului. Medalie eroinei, va rog! Al doilea termen al adunarii de mai sus ma ajuta sa portretizez o fata sclifosita si plina de ifose. Fete de astea nu-mi plac… pentru ca ele isi usuca parul mai mult de 20 min la phoenul comun din vestiar, obligandu-ma sa astept pierderea penultimului tramvai.

– Vreau sa-i spun lui Xandu boy aka Zener sau Stabilizatorul, ca daca inca nu mi-a gasit un nume adecvat, in limita cunostiintelor sale de Inginerie Electronica, ii pot sugera urmatoarele: Dioda, Tec MOS dar in nici un caz Tec J!

Anexa:
– Am avut examen la electronica
– Miss Angie = prof. engleza cls 9-12, ne-a invatat cum sa luam 10 la “bacaloriat” > eating “cheşcăvăl end mămălaiga”
– Mi-am dat seama ca mie dl Ionel imi place dar nu-mi place material lui (e o exceptie!).
– De ce mentionez atatea nume?! Daca imi descopera si persoanele in cauza, blogul asa cum mi l-a descoperit Antonius STANCIU?

– Numele blogului meu e “Untitled” pentru ca eu am decis sa-l numesc asa si nu e din baza wordpress.com, k?

Advertisements

10 Responses to “histerezis”

 1. Onyx June 7, 2008 at 07:54 #

  Lasă, Mari, că Miss Angie nu prea cred că le are cu tehnologia post URSS. :)) Şi apropo de ea, şi acum, când sunt în tramvai în jurul pieţei Traian mă uit după ea, ne tot întâlneam pe acolo, paranoia, ce să zic. (şi vezi că ai uitat să scrii ‘in conclusion’ :)) )

 2. alex June 7, 2008 at 08:03 #

  Mari, tu esti o dioda la semnal mic =))
  Sa repetam deci: Dima histerezis, Frass fir cu rezistivate 0 [:D], Iancu condensator in scurtcircuit, tu dioda la semnal mic, eu Zener si Flavian tranzistor bipolar :))

 3. Onyx June 7, 2008 at 17:49 #

  Eu ce-s? ;;)

 4. mari June 7, 2008 at 17:52 #

  Tec-J! [tecji]

 5. alex June 7, 2008 at 18:19 #

  😮 oana e o bobina ideala, cu rezistenta la pachet

 6. mari June 7, 2008 at 19:19 #

  cate spire?

 7. Flavian June 7, 2008 at 20:59 #

  Ar trebuie sa ne strangem odata si sa facem toti un circuit 😛 nu stiu cum facem cu Frass ca avem nevoie de el de mai multe ori :))

 8. mari June 8, 2008 at 04:49 #

  mergem la garaje si-l tragem la xerox! :))

 9. Alexandra L June 8, 2008 at 07:42 #

  Va lipseste sursa! >:)
  P.S.: Daca Iancu e condensator in scurtcircuit, atunci ce rol are? /:)

 10. mari June 8, 2008 at 09:13 #

  :)) fundamentul de electronica imi spune ca nu are nici un rol 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: