e dovedit.

12 May

Nopti nedormite, zile ispravite, Mariane obosite, chiar plictisite. Nu am mai vorbit demult cu tine. E dement de tipic sa zic asta. Nu e tipic insa ca azi am predat info, la Moisil (9E) si desi m-am intalnit cu Lipovan (dar e prea evident ca nu vorbesc de acel Octavian), nu mi-ar fi zis ca “9E-cea mai buna clasa E!” pentru ca tot exexexex9B a ramas za best.

9B a expirat… au expirat si bancile cu 3 locuri, zugraveala albastra, peretii falsi, tabla pe care se tavalea Puishori printre integrale si chiar si usa cu minimize/restore down/close, beware, Muc, Drilea s.a.m.d. E prea mult lumina, prea multa curateanie, prea nou totul, prea strain…

Dl Stoia a ramas insa la fel, tot in cabinetul unde concepeam Tinere condeie, cu DOOMul pe raftul din dreapta si cu colectia de 1 pe care a dat-o si azi elevilor in cataloage. Imi e dor de o ora de romana, imi e dor de povestile lui, de un roman, de un plans la Enigma Otiliei si de un stres la teza, de mine – Joitica, de motivatiile lui Iancu in speranta ca vom deveni zeii de la Poli, de amintirile fantastice si stiintifice ale lui Kali, de biscuitii dlui Tudor, chiar si de tanti Doca de la poarta care in loc de poarta sta pe mess si intre timp supravegheaza raufacatorii de la putex aka “locul de fumat”. Parca s-au mutat Morometii la oras. Ceva nu e bine cu timpul. Si in plus poate ca nu e bine ca azi la ora am trimis pe doi elevi afara sa se calmeze si le-am luat caietele unora care-si faceau tema la engleza (Ok, cum se impune un pechinez? Latrand 😛 ).

M-am bucurat sa vad ca nu doar noi ne diva-jumping de pe catedra, everything-burning in mijlocul clasei, eggs-making, dovedit de faptul ca cineva a aruncat cu apa de la etaj peste noi, gramada de elevi & friends 😀

Din cauza lui Carol Herera (vezi hi5) care are un album seminud denumit lamda s-au facut pariuri ca cica s-ar spune lambda. Ok… sa zicem ca aveam incredere in el ca e asistent la analiza Am pierdut dar nu achit nimic! Sunt “napsa” sau cum vrei sa-mi zici dar nu mai “naspa” decat ar fi fost Alex daca nu ar fi respectat jocul nostru… asta dupa multa munca de convingere si tentative de retragere din afacere, asa-i Oana? Eu zic ca esarfa fiind in contrast complementar cu tricoul, a venit minunat cu scopul de a starni ploi de rasete inlacrimate la cursul de MAC. Mai tarziu mi-a venit ideea cu biletul lipit pe spate “I’m not gay” dar imi pastrez ideile pt alte editii. De mentionat ca persoana provocata a tot incercat sa se sustraga… rusinica!
Am postat dovada 😀

Advertisements

4 Responses to “e dovedit.”

 1. lavi May 12, 2008 at 21:46 #

  .. nu stiu cu ce sa incep.. dar incep cu: “Maaaari! imi place mult blogul”… e un blog al prezentului cu partenerii nostri de adevar si provocare, al trecutului cu moisilul.. “stiu, si eu puisori.. cine n-are, n-are… daca nu va tin curelele…”… iar viitorul… well, we will see about that :D… planuri de nunta pe la labul de mac, cati lei sunt necesari pentru a-ti cumpara o casa, cati invitati ar trebui sa chemi ca sa strangi ceva bani.. I LOVE YOU GUYS, those who were, those who are.. I really, really love you!!!

 2. mari May 12, 2008 at 21:49 #

  I love u too Lavi :*

 3. Alex May 12, 2008 at 22:13 #

  lavi ne iubeste pe toooti? 😀
  te tin io minte cu proiectu’ muhahaha

 4. Onyx May 13, 2008 at 12:05 #

  Da, moisilul arata altfel decat l-am lasat noi. Ne-am socat si noi de craciun, cand ne-am vazut clasa, fara bancile noastre dragi, fara lambriuri pe pereti. Oamenii se schimba si ei (nu stiu daca ai vazut, s-a intors Tudor, a plecat inlocuitorul ;)) )

  Da, fix asa se impune un pechinez (stiu din experienta…mic, fricos, dar cu gura MARE)

  Despre cursul de MAC: ieri se uitau ai mei la mine ca la o nebuna, si acasa mai radeam cu pofta, mai ales cand i-am povestit lui sis si ne-am uitat la poze. Dar tot a cam tras chiulul Alex de la provocare. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: