Fruchtgummi sagt:

29 Apr

Renunt sa gandesc, aleg sa rad. Azi 29>30 aprilie… am ras de mine cu altii, de altii cu mine.
Din punct de vedere social-psihologic rasul excesiv este o izbândă a corpului asupra puterii dominatoare a raţiunii lucide, fapt dovedit la grupe de persoane care râd. In procesul de vindecare a unor boli râsul (de 3 – 8 minute) joacă un rol important, îmbunătăţeşte starea psihică, reducerea consecinţelor stresului, producerea crescută a unor hormoni, endofine prin care se stimulează sistemul imun al organismului, stimularea respiraţiei prin mişcările accentuate a musculaturii abdominale şi muşchiului diafragm, un masaj intern care stimulează de asemenea circulaţia sanguină, cu creşterea concentraţiei de oxigen din sânge, creşte rezistenţa la oboseală, creându-se o stare generală de euforie. (wiki)

Ca si tratament, prescriu jocul: Adevar sau Provocare si alegerea prin excelenta a optiunii Provocare care va degenera in a canta hitul “La multi ani” cu Haribo in nas si apoi consumul acelor jeleuri de catre cei (CEA) in cauza.

Daca insa esti minor, poti urma exemplul dl Gummibonbon care stie sa-si incante publicul cu o prestatie incendiara, pe ritmuri de Macarena.

Inainte de toate acestea insa, trebuie sa bei citro mineral cu pai si sa ai discutii notabile privitoare la nunti legendare, neprevazute si femei rapide gravide, cu si despre fete nemaritate,
cunoasteri in sens biblic, vise profetice, pere din China, mango cu gust de perie si sapun, Nepal, inghetata fantezie crema de ciocolata si tiramisu, haribo, Chile, struguri, dl Radu.

Desigur ca dupa te vei putea extinde la subiecte precum: mima, magulire, clandestininitate, crutare, subtilitate, rugina, penalitate, destin, controversare etc etc si toate inchegate in multa lene
si mult ras.

Concluzie: va iubesc haribistilor gumilastici :X, grait-am eu, gumilasticul suspect datorita caruia alt Gummi este oprit de politie si intrebat: de ce v-ati bagat pe str fructelor cand ne-ati vazut?

Advertisements

14 Responses to “Fruchtgummi sagt:”

 1. Alex April 29, 2008 at 23:52 #

  * celalalt Gummi a fost oprit sa mearga pe str fructelor din cauza ca e un fructgeschmach, jah?
  * inghetata fantezie ciocolata m-a impresionat pana la lacrimi.. de ras
  * dl Gummibonbon Fruchtgeschmack a incins atmosfera cu acel formidabil macarena cu rotire de 180
  * prestatia ta cu “La Multi Ani” a fost sub orice critica, insa momentul introducerii hariboului din nas in gura ne-a dat pe spate

 2. mari April 30, 2008 at 07:49 #

  hari-bou

 3. mari April 30, 2008 at 08:02 #

  as putea posta dovezile multimedia :)) :D:D

 4. Mihai April 30, 2008 at 17:04 #

  Chiar vrem dovezile media si explivatia hari-boului

 5. Yogi May 1, 2008 at 14:14 #

  Ouch… Every session of Truth or Dare I’ve attended had a… slightly different approach. I’ll keep your idea in mind, and think of similar ones 😉

  Alles gute!

 6. radu May 1, 2008 at 18:48 #

  de unde ma atata gummi, fructe si alte celea?? did I miss something?:)

 7. mari May 1, 2008 at 20:21 #

  @Radu: of course 😛 dar te poti incanta si tu la lumina celor filmate desi nu-i tot aia 😛

 8. Onyx May 1, 2008 at 20:45 #

  Ce tare:)) cu voi joc de acum Adevar si provocare. Pentru ca in versiunile jucate de mine pana acum, nimic nu era atat de…potolit.

 9. Alex Gherghina May 1, 2008 at 22:05 #

  muhahaha, potolit zici? si daca te punem sa te ridici in timpul orei de electronica sa strigi: “auzi, sabine, canta la alta masa!” 😀 ce zici? =))

 10. mari May 1, 2008 at 22:35 #

  lasa ca sabin le canta bine

 11. Onyx May 2, 2008 at 09:15 #

  Pai…pana acum regulile jocului ma faceau sa abandonez/aleg doar adevar dupa cateva ture (before i’m to drunk to remember, sau imi incalc si ultimul principiu pe care mi l-am impus inainte de joc). Si nu-i zic nimic lui Sabin, ca mai vreau sa trec. 😉 Altfel, joc cu voi.

 12. mari May 2, 2008 at 09:29 #

  eu zic sa jucam pe blog, want?

 13. Onyx May 2, 2008 at 09:47 #

  De ce nu….dar nu-i mai interesant sa ne si vedem cand jucam? Dar daca propui o varianta posibila si pe blog, putem incerca :))

 14. mari May 2, 2008 at 09:58 #

  am scris deja un entry special pt asta 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: