arta. prostie.

31 Mar

Cat despre massuri, as prefera sa nu mi se mai trimita dar asta trebuie postat:

In 2007, artistul Guillermo Vargas Habacuc a luat un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara, lent, de foame si sete. Intre timp, vizitatorii priveau si admirau lucrul acesta. Imaginile de mai jos sunt facute la galeria de “arta” despre care vorbesc. Acum, asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul de mai sus era arta si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008. Pentru a impiedica acest lucru, semnati petitia online http://www.petitiononline.com/13031953/petition-sign.html pentru cei care nu cred, iata si poze http://ionut.ecosapiens.ro/fii-schimbarea-pe-care-vrei-sa-o-vezi-in-lume/  

Daca treaba e reala, nu-mi vine sa cred ca in lume exista asemenea … oameni. Gr. a reusit sa ma enerveze. Ar trebui sa se lege pe el acolo si sa devina o opera de arta. Da.. asa ar trebui sa faca.

Advertisements

5 Responses to “arta. prostie.”

 1. Alex April 1, 2008 at 06:13 #

  Din ultimele evenimente care le-am auzit am ajuns la concluzia ca lumea e din ce in ce mai ciudata! Ar trebui sa fie legati el si toti vizitatorii incantati de ce vad, cum cainele ala moare!

 2. Onyx April 1, 2008 at 09:16 #

  Doamne, deci cum pot exista oameni atât de cruzi. Nu există ceva legi împotriva abuzurilor de genul acesta? Protecţia animalelor unde era oare?!!!!

 3. radu April 1, 2008 at 11:49 #

  Arta:
  Fiecare dintre modalitatile de exprimare a frumosului, a esteticului.
  Activitate care are drept scop producerea unor valori estetice.

  Chiar si abstractionismul nu are vreo legatura ,deoarece este o arta nonfigurativa.
  E greu sa poti lua ceva din ce a reprezantat omul cu “arta”, nushtiu… o moarte inceata a omului(spiritual vorbind),prin sacrificarea acelui caine pentru reprezentare,chiar era nevoie de asta ca omul sa intzeleaga? Adevarul e ca noi vedem mult prea putzin si intzelegem putzin de ceea ce se intampla in lume. Cum e sa vezi oameni care mor intr-un mod asemanator sau chiar mai rau? Si chiar se intampla in multe locuri din lume.
  O imagine care nu e explicata de autor, e greu sa fie intzeleasa. Ceea ce se intampla si cu imaginea asta.Sunt curios ce a vrut sa arate lumii omu` respectiv.

 4. Mihai April 1, 2008 at 16:39 #

  Nu pot sa cred k sunt oameni care pot considera chestia asta o arta. Ii detest din tot sufletul. Cum, Dumnezeu, sa faci asa ceva unei vietati. Acum pe mine nu ma deranjeaza asa de tare faptul k el s-a comportat in felul asta cu cainele, ci pe mine ma deranjeaza faptul k au fost o multime de snobi, niste dobitoci, care au trecut pe acolo si poate nici makr nu au observat chinul acelui animal, au stat cu mainile in san, au trecut nepasatori si api s-au dus la cel mai luxos restaurant si au comandat icred negre preparate cu mai stiu eu ce tampenii, nu k le-ar fi placut, dar sa vada lumea ce simandicosi sunt. Ii detest pe oamenii astia.

  Acum nu ar mai trebui sa ne mire acest lucru pentru k in Bucuresti a murit o studenta lovita de masina chiar sub ochii politistilor care isi vedeau dedirijatul traficului, pentru k pe acolo trecea, nu-i asa, primul ministru… Ce sa mai zic!?… jos umanitatea!

 5. propun ceva April 19, 2008 at 10:54 #

  dar un caine care a omorat un copil mic, nu ar merge facu opera de arta? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: